Prikupljala pare lažući da joj šestogodišnji sin umire od raka

Mlada majka Sendi Ngujen iz Kolorada prikupila je prošle godine više od 25.000 dolara za sina tobože obolelog od raka, kome preostaje još samo osam meseci života, a ispostavilo se on zapravo uopšte nije bio bolestan.

Mlada majka Sendi Ngujen iz Kolorada prikupila je prošle godine više od 25.000 dolara za sina tobože obolelog od raka, kome preostaje još samo osam meseci života, a ispostavilo se on zapravo uopšte nije bio bolestan.

Dvadesetosmogodišnja žena uhapšena je pod optužbom da je lažima ubedila svoju porodicu, prijatelje, pa čak i svog šestogodišnjeg sina da on boluje od raka, a sve to samo da bi se domogla novca.

Nakon što je policija u njenom stanu u gradu Aurora u Koloradu pronašla 23.000 dolara u gotovini, Sendi je priznala da mališan nikad nije bolovao od raka. Novčane dobrovoljne priloge koje je prikupila u osnovnoj školi "Roling Hils" i u kraju u kome živi, Sendi je delom iskoristila za finansiranje putovanja u Diznilend.

"Nema osnova za sumnju da je bilo ko drugi znao istinu. Dečak je mislio da ima rak, baš kao i ostatak porodice", izjavio je kapetan policije Lari Eteridž.

Ona je i na Fejsbuku objavila fotografije sina, kome je kosa navodno opala posle zračenja. Osim preko akcija u dečakovoj školi, Sendi je i pojedinačno prikupljala novac od učenika, roditelja, školskog osoblja i žitelja opštine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.