Pucano na putnički avion

Jedna putnica poginula je, a dva člana posade su ranjena kada su nepoznati napadači pucali na putnički avion koji je sleteo na aerodrom u Pešavaru.

Jedna putnica poginula je, a dva člana posade su ranjena kada su nepoznati napadači pucali na putnički avion koji je sleteo na aerodrom u Pešavaru.

Incident se dogodio kada je avion "Pakistan internešnel erlajnza" stigao iz Rijada, glavnog grada Saudijske Arabije, sa više od 170 putnika, rekao je portparol kompanije Mashud Tadžvar.

Prema njegovim rečima, avion je sleteo na aerodrom, kada su nepoznati napadači otvorili vatru na njega. Predstavnik policije u toj oblasti, Dost Muhamed Kan, izjavio je da je na letelicu ispaljeno pet hitaca.

Vlasti te oblasti su pokrenule opsežnu potragu za počiniocima. Za sada niko nije preuzeo odgovornost, ali se sumnja na ekstremiste koji se bore protiv vlade na severozapadu Pakistana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet