Ostavila decu u kolima da dečku pruži oralni seks

Jedna žena iz Luizijane suočiće se sa kaznom za zanemarivanje dece nakon što je priznala kako je ostavila svoju decu bez nadzora u parkiranom autu, dok je ona bila u drugom pružajući oralni seks svom dečku.
Jedna žena iz Luizijane suočiće se sa kaznom za zanemarivanje dece nakon što je priznala kako je ostavila svoju decu bez nadzora u parkiranom autu, dok je ona bila u drugom pružajući oralni seks svom dečku.

Policiju su pozvali prolaznici nakon što su oko ponoći videli kako se deca od pet i sedam godina već duže vreme nalaze u automobilu, a policija je nakon dolaska njihovu majku, ženu po imenu Princes Marks (25) pronašla u autu njenog dečka u blizini.

Princes Marks je rekla kako nije mogla da vidi ni decu ni svoj automobil iz automobila svog dečka, nakon čega je uhapšena i kasnije puštena uz kauciju od 5.000 dolara.

Deca su joj oduzeta i data na brigu članovima porodice.

Marks nije redak slučaj zanemarivanja dece; u maju ove godine, američki mediji pisali su o ženi iz Kentakija koja je ostavila svoju decu u autu po najvećoj vrućini, dok je ona otišla na brazilsku depilaciju.

  • Jan Chi

    30.07.2014 11:26
    kako ne razumes
    Ranko, da si zensko, mozda bi je i razumeo!
  • Ranko

    30.07.2014 09:07
    Amerika...zemlja velika
    ...bese to u Americi,zemlji koja gaji tradicionalne porodicne vrednosti,bastionu demokratije... GADOVSTINE,FUJ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.