Oboren ukrajinski vojni avion

Portparol ukrajinske vojske rekao je da su proruske snage na istoku zemlje oborile ukrajinski vojni avion.

Portparol ukrajinske vojske rekao je da su proruske snage na istoku zemlje oborile ukrajinski vojni avion.

 

Oleksej Dmitraškovski rekao je da je letelica MIG-29 oborena u regionu Luganska posle lansiranja nekoliko raketa prema pobunjeničkim trupama.

On je istakao da je pilot borbenog aviona uspeo da se katapultira, te da je uspešno stigao do jedne od vojnih baza ukrajinskih snaga.

  • anonimus

    17.08.2014 14:40
    @Y
    Jos jedan u nizu, jos jeeeeeedan u nizu.KO vlada Ukrajinom?Pa oni koji su ga i doveli na vlast.Hazarski lobi.Ljubitelji svih prirodih bogatstava.Od vode do nafte.Isti koji vladaju i kod nas.
  • 17.08.2014 13:57
    Ovoliko brzo ne padaju ni hrvatski avioni :)))
  • Y

    17.08.2014 10:03
    Nije u vezi sa ovom vešću...
    ...ali je u vezi sa UKR. Juče sam napisao kako će se dalje razvijati događaji u toj nesrećnoj zemlji. A danas - vest: Komanda ultranacionalističkog "Desnog sektora" dala ultimatum predsednku Porošenku da pusti iz zatvora sve njihove pripadnike (uhapšene zbog pljački) i da "očisti" policiju od "antiukrajinskih snaga" u roku od 48 sati. U protivnom će "Desni sektor" izvršiti potpunu mobilizaciju svojih pristalica, "privremeno napustiti" front na jugo-istoku, i pod punom ratnom spremom krenuti na Kijev.
    Pitanje: ko vlada Ukrajinom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet