Preživeo nedelju dana na moru jedući galebove

Meksički ribar Rajmundo Rodrigez preživeo je nedelju dana u moru jedući galebove, nakon što mu je oluja potopila brod.
Meksički ribar Rajmundo Rodrigez preživeo je nedelju dana u moru jedući galebove, nakon što mu je oluja potopila brod.

Ovog 45-godišnjeg ribara spasila je posada jednog broda, u blizini luke Alapulko, a ugledali su ga slučajno.

Kapetan broda U-Fin Roberto Odis Vazuez je rekao da su Meksikanca pronašli kako pluta na jednoj kutiji, gladnog, žednog i promrzlog.

"U jednoj ruci imao je ostatke galeba. Jadan čovek, bio je tako gladan da nije hteo da pusti ostatke galeba ni kad smo ga našli", rekao je kapetan.

Rodrigez je 14. septembra krenuo u ribolov sa 69-godišnjim prijateljem Mariom Moralesom. Međutim, zadesila ih je oluja "Polo" i njihova brod je potopljen.

Rodrigez je hitno odvezen u bolnicu zbog hipodermije i gubitka tečnosti, a kazao je da mu je prijatelj Morales poginuo u nesreći. Telo Moralesa pronašli su lokalni ribari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet