VIDEO: Dadilja snimljena kako tuče, gazi i šuta dete

Džoli Tumuhirve (22), dadilja iz Ugande, snimljena je bezbednosnom kamerom kako dvogodišnju devojčicu koju je trebalo da čuva šutira u rebra, baca po sedi i gazi po detetu.
Džoli Tumuhirve (22), dadilja iz Ugande, snimljena je bezbednosnom kamerom kako dvogodišnju devojčicu koju je trebalo da čuva šutira u rebra, baca po sedi i gazi po detetu.

Erik Kamanzi, otac devojčice, uhapšen je po prijavi dadilje pošto ju je pretukao nakon odgledanog snimka, ali je policija odustala od gonjenja i uhapsila dadilju.

Dadilja se sada nalazi u pritvoru i sledi joj pojavljivanje pred sudom 8. decembra. Policajci su je uhapsili nakon što im je otac pokazao snimak na kojem Tumuhirve šutira i gazi malu Anilu Kamanzi koja se žalila da joj je muka dok je dadilja hranila.

Otac devojčice je uočio modrice na telu Anile i pogledao snimak bezbednosne kamere. Šokirao se kada je video kako Tumuhirve vuče njegovu ćerku po podu pre nego što krene da je tuče.

Dadilja je u invalidskim kolicima i hranu dobija kroz slamčicu, a policija razmišlja da je optuži i za pokušaj ubistva.

  • Sofija

    27.11.2014 17:17
    Naravno da dadilja zasluzuje i sud i zatvor, ali ni otac male nije bolji od nje. Ni kod vas u Vojvodini, nista nije bolje. Vi ste skloni braniti, osudjivati, uvijek druge narode a nevidite prvo sebe. I kod vas postoje ubice i psihopate, koje vrlo cesto podrzavate, sram vas bilo!!!. Zato ovo ostavite, sudu u Ugandi i advokatima da rade svoj posao.
  • Tasa

    27.11.2014 13:52
    Stravicno!!Dusa mala ...U potpunosti podrzavam oca.
  • 27.11.2014 09:22
    Pa dadilja dospela u invalidska kolica jer su joj pokazali kako je kada je šutiraju i gaze joj po kičmi, kao što ona radila detetu. Neka i zaslužila i da još dobije doživotnu robiju jer je zaslužila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.