Dete lakše povređeno u udesu kod Beogradske kapije

Jedno dete lakše je povređeno u udesu koji se sinoć oko 19 časova dogodio na ulazu u Beogradsku kapiju iz pravca Petrovaradina.
Jedno dete lakše je povređeno u udesu koji se sinoć oko 19 časova dogodio na ulazu u Beogradsku kapiju iz pravca Petrovaradina, saznaje 021.

Udes se dogodio kada je detetova majka izgubila kontrolu nad svojim "puntom" i udarila o kapiju. Prvo je automobilom udarila u jedan stub Beogradske kapije, zatim se vozilo odbilo, zarotiralo i udarilo u drugi stub kapije. Tom prilikom je nastradao i deo skela na ulazu.

Žena je privedena u policiju i određen joj je pritvor. Protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog narušavanja bezbednosti u saobraćaju.
  • AJME

    26.02.2015 15:08
    Naravno, zene odmah hapsite i pred decom, to smo vec videli i ranije. Koja ste vi g##na pandurska, to je strasno. Nemojte ni pomisljati da se javljate kako u svakom zitu ima kukolja, jer kod vas ako i ima zita, to zito cuti ko zaliveni. Dakle, ili su g ili su p. I nemam postovanja za vas, kada ste mi trebali, bili ste beozbrazni i niste ni dolazili da radite svoj posao, a kada mi niste trebali, to je da vam dam neki dinar da mi ne bi nesto "nasli". Mrs bre.
  • Pezos

    26.02.2015 13:22
    ...
    Mozda je zeni jednostavno pozlilo i nije stigla da odreaguje.....
  • bibi

    26.02.2015 13:01
    aha
    Ako je majka imala aklohola u krvi onda je privođenje opravdano, ako nije imala, onda nikako nisu smeli da je privode. Ali obzirom da komunalna policija lomi ruke za neplaćenu kartu u gradskom prevozu, ne bi me čudilo da saobraćajna policija za saobraćajnu nezgodu da pritvor od 30 dana, da ne utiče na svedoke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.