Ford naleteo na dete i ženu na Novom naselju

Žena i sedmogodišnje dete povređeni su u saobraćajnoj nezgodi danas oko podneva u ulici Raše Radujkova na Novom naselju.
Žena i sedmogodišnje dete povređeni su u saobraćajnoj nezgodi danas oko podneva u ulici Raše Radujkova na Novom naselju.

Na njih je, prema nezvaničnim informacijama, naleteo ford dok su prelazili ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Dete koje je pretrpelo lakše povrede, zbrinuto je u Dečjoj bolnici, dok je šezdesetjednogodišnjoj ženi koja je zadobila teške telesne povrede, pomoć ukazana u Urgentnom centru i njeno stanje je stabilno.

Više informacija o uzrocima ove nezgode biće poznato nakon istrage.
  • Noname

    27.02.2015 15:36
    Sve je to OK.... ALI
    Ok je ovo... vozač nije gledao, ALI:

    Pre tri dana sam za malo udario/ubio isto tako babu i unuku, jer je baba van pešačkog prelaza gledajući desno iskočila ispred auta. Sreća je što sam ih video na vreme i procenio šta će baba da uradi i usporio na 30 na sat i kada je iskočila na put uspeo da zakočim, a da ih ne udarim. Baba se nije ni osvrnula ni na auto ni na kočenje ni na sirenu... samo je lagano nastavila da prelazi ulicu...

    I? šta bi bilo da sam ih udario? Ko bi bio kriv? Ja!? Posle da ih nosim na duši... a zahvaljujući našem zakonodavstvu, s obzirom da nisam sin ovog ili onog i ne posznajem "prave ljude" verovatno bih malo i robijao...
  • Građanin

    27.02.2015 08:21
    U psihij.bolnicu ih smestite
    Divljaju jer se nadrogiraju,po celom gradu cepaju sa gasom do daske besni i nelečeni narkomani, utripuu da su "face" koji voze trke!
  • 27.02.2015 08:00
    Sad će se javiti oni bahati sa nebulozama "Trebali su stati i propustiti auto..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.