FOTO: Zapaljen auto sekretara Gradskog odbora SPS-a

Na Adamovićevom naselju u ulici Tone Hadžića sinoć je oko ponoći zapaljen automobil sekretara GO SPS-a Darka Jevtića, saznaje 021.rs.
Na Adamovićevom naselju u ulici Tone Hadžića sinoć je oko ponoći zapaljen automobil sekretara Gradskog odbora SPS-a Darka Jevtića, saznaje 021.rs.

Prema rečima stanara okolnih zgrada, samo su primetili plamen iz prednjeg dela vozila, a vatrogasci koji su ugasili požar su se brzo pojavili na mestu incidenta.

Došla je i policija, a uviđaj će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Jevtić je rekao da ne može ni da pretpostavi motiv zbog koga mu je auto zapaljen. On je naglasio da ima poverenje u nadležne organe i da veruje da će slučaj biti razrešen.

Za sada nema informacija koji bi povod bio za paljenje automobila Darka Jevića, koji je na funkciju u Gradskom odboru SPS-a izabran krajem prošle nedelje, a već duže je direktor u Rukometnom klubu Vojvodina i nedavno je imenovan i za direktora Sportskog društva "Vojvodina".

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine osuđuje paljenje automobila Jevtića i traži da nadležni što hitnije utvrde ko stoji iza tog čina i kazni krivce. "Srećom, ovoga puta niko nije stradao, za razliku od eksplozije bombe ispod automobila predsednika Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislava Bokana, jednog od koalicionih partnera SNS i SPS u Novom Sadu i tadašnjeg direktora Javnog preduzeća "Urbanizam", pre manje od dve godine", navodi LSV u saopštenju.

  • @semtex

    16.03.2015 20:36
    Skoda superB
    Skoda je stara 6 ili 7 godina.
    Darko je pre svega sportista, rukometas sa yavidnom karijerom, ucesnik osvajanja sve tri titule dryavnog prvaka. Prve kao igrac a druge dve kao direktor kluba.
    ulazak u politiku mu nije trebao ikao je SPS podryavao jos s pocetka 90/tih kao radnicko dete iz Zemuna.
    ostavi se politike bude sportista !
  • poznavalac neprilika

    16.03.2015 20:35
    Svaka cast LIGI sto je reagovala !!!
    SPS treba da pita Socijalisticku internacionalu da li sme da reaguje...
    No da se ne lazemo prvi komentar je sve rekao...
    Ceo Novi Sad zna ko 2 godine preti Darku i njegovoj porodici, ko mu pise lazne prijave i ko je drukara
  • -

    16.03.2015 20:13
    -
    ovi botovi kazu da je to yugo zapaljen iz obesti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.