Raspušteni Gradski i opštinski odbori SNS u Nišu

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je Gradski i opštinske odbore u Nišu.
Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je Gradski i opštinske odbore u Nišu.

"Izvršni odbor SNS ukinuo je opštinske odbore u Nišu, pa je samim tim promenjen koncept organizacije stranke na lokalnom nivou", rekao je danas član Izvršnog odbora SNS Dejan Jovanović.

Time je, dodao je on, došlo do raspuštanja Gradskog odbora, jer su ga činili predsednici opštinskih odbora.

Prema njegovim rečima, Gradski odbor će ubuduće činiti predsednici mesnih odbora SNS sa teritorije grada Niša. Jovanović, koji je do sada bio potpredsednik Gradskog odbora SNS, najavio je da će biti imenovan poverenik koji će sprovesti izbore.

"Do početka leta biće izabrani predsednici mesnih odbora, a zatim i predsednik Gradskog odbora SNS u Nišu", rekao je Jovanović koji je i šef odborničke grupe naprednjaka u Skupštini grada.
  • ST

    24.03.2015 22:42
    Ha,ha...
    Hoce li i ovog naseg,nesrecnog?
  • Nišlija

    24.03.2015 19:42
    Da ih ipak nisu raspustili
    zbog međusobnih svađi. Kao što su isključili iz gradskog odbora Miloša Banđura jer je kritikovao rad svojih stranačkih kolega, među kojima su gradonačelnik Zoran Perišić i Dejan Andrejević koji je direktor vodovoda.
    Inače u gradu je javna tajna da je samo članstvo SNS vrlo nezadovoljno radom gradonačelnika koji je "do grla" u korupciji i nepotizmu, pa su planirali i njegovu smenu. Ovim razvojem događaja, od te smene izgleda neće biti ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".