Policajac vozio dete na prednjem sedištu bez držanja volana

Policajac Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije ugrozio je život deteta, koje nije vezao sigurnosnim pojasom pri brzoj vožnji, koju je pritom snimao, zbog čega je morao i da pusti volan iz ruku.
Policajac Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije ugrozio je život deteta, koje nije vezao sigurnosnim pojasom pri brzoj vožnji, koju je pritom snimao, zbog čega je morao i da pusti volan iz ruku.

L. B, policajac koji je suspendovan nakon što je objavio fotografiju svoje zadnjice, ponovo se našao u žiži javnosti. "Gologuzi policajac", kako ga nazivaju kolege, na svom Fejsbuk profilu objavio je video snimak svoje vožnje sa dečakom, ne starijim od pet, šest godina, a kojom je narušio nekoliko pravila Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Iako suspendovan po nekoliko osnova, L.B. je i dalje radnik MUP-a i redovno prima platu, ali ne dolazi na posao.

Na pomenutom snimku on vozi automobil, jednom rukom drži volan, a u drugoj mobilni telefon, kojim snima vožnju. Društvo mu pravi dečak predškolskog uzrasta koji sedi na prednjem sedištu, što je protivzakonito. Ni vozač ni dečak nisu vezani pojasom, a uz glasnu muziku njih dvojica sve vreme skakuću u pevaju.

L.B. je "Blicu" odgovorio da on više nije policajac, da bi se zatim ispravio i rekao "suspendovan sam i ne znam šta se dalje dešava. Ja jesam na tom snimku sa svojim sinom, ali nismo se kretali. Dokažite da jesmo", rekao je on.

Sporni video ubrzo je izbrisan sa Fejsbuk profila L.B.-a.

  • Ilija Čvorović

    02.04.2015 08:23
    Kad god u gradu vidite dete sa vozačem na prednjem sedištu, tvrdim da je u 99,5% u pitanju pripadnik policije. Mladi, neiživljeni, ustvari su se palili na kriminalce, al' postaše policajci.
  • Spark

    02.04.2015 05:15
    @Anonimus - LJUDI, GASITE FEJS PROFILE
    I razbijte ogledala da se ne vidite.
  • 01.04.2015 21:02
    Jedno naglo kocenje i dete glavom izlece kroz šoferku, leti jedno dvadesetak metara kroz vazduh, pada na asfalt, tumba se, lome se rukice i nogice, puca lobanja i mozak se razmazuje po asfaltu. Na sahrani roditelji u crnini leleču "Bože, što mi uze dete, što mi uze oko moje, dušu moju,...". Nema Bog nikakve veze sa tim sto dete od pet godina vozis na prednjem sedistu, glumis debila praveci selfi u voznji. To ima veze sa retardom za volanom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.