Pas vukao ženu i labradora po ulici u Beogradu

Žena na Vračaru povređena je večeras oko 20.40 sati kada je nju i njenog psa napao drugi vlasnički pas na ulici u Lamartinovoj na Vračaru.
Žena na Vračaru povređena je večeras oko 20.40 sati kada je nju i njenog psa napao drugi vlasnički pas na ulici u Lamartinovoj na Vračaru.

Ove informacije podelila je na Tviteru spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović koja se slučajno zatekla na licu mesta. Kako kaže, pas je napao ženu i labradora, a potom su pas i vlasnica otišli.

Mirjana Bobić Mojsilović odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju. U MUP-u kažu da je do incidenta došlo kada su se dva vlasnička psa pokoškala, nakon čega je pas jedne žene ujeo za ruku vlasnicu drugog psa.

"Ženu je pas ujeo za desnu šaku, nakon čega je prevezena na ortopediju Instituta na Banjici", kažu u MUP-u. Lekari su ženu prevezli na Banjicu, dok su psa odvezli na Veterinarski fakultet.

  • TRNAVA 91

    24.04.2015 10:53
    U GRADU BEOGRADU
    Zive zivotinje najgore vrste a to nisu kerovi.Te opasnosti se treba resiti a kerovi su bili i ostali najverniji covekovi prijatelji od pamtiveka!!!
  • 24.04.2015 08:06
    Gabarit
    Verujem da su oba psa bila teža od "šetalica"!
  • 23.04.2015 21:17
    Животињама није место у граду
    Ето вам керови.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija