Zapalio halu "Autokoopa" na Futoškom putu

Novosadska policija uhapsila je jutros oko 3.30 časova Novosađanina starog 30 godina koji se sumnjiči da je izazvao požar u bivšem pogonu jedne firme koji je sada u vlasništvu "Poslovnog prostora".
Novosadska policija uhapsila je jutros oko 3.30 časova Novosađanina starog 30 godina koji se sumnjiči da je izazvao požar u bivšem pogonu jedne firme koji je sada u vlasništvu "Poslovnog prostora".

Policija je primetila osumnjičenog na Futoškom putu, kako beži iz objekta neposredno posle izbijanja požara koji je ubrzo zahvatio krov i trideset metara dugu proizvodnu halu.

Reč je o napuštenoj bivšoj firmi "Autokoop" na Futoškom putu 24. Vatrogasci su ugasili požar, a osumnjičeni je priveden.

Tužilaštvo je ovo kvalifikovalo kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava. Prema nezvaničnim saznanjima, on je odranije poznat policiji zbog više krivičnih dela, između ostalog i u vezi s narkoticima.

Po rečima žene koja stanuje na dvadesetak metara od objekta u kojem je izbio požar, probudilo ih je pucanje crepova s krova. – Kada smo izašli napolje, plamen je već bio ogroman i širio se preko krova. Mi smo pobegli dalje jer smo se bojali da će doći i do nas. Na sreću, vatrogasci su brzo stigli i ugasili vatru – ispričala je ona za "Dnevnik".

Kako pričaju stanari obližnjih zgrada, u tom napuštenom objektu se već godinama skupljaju narkomani i skitnice. Osim toga, zgrada je već prilično ruinirana i postoji opasnost da se obruši.

  • Zoran

    17.05.2015 10:54
    sta se ceka
    Te rusevine su ruglo a na vrlo prometnom su mestu, leglo narkomana i olosa. Nadlezni treba da rese pitanje AutoKopa!
  • 07.05.2015 10:23
    taj je izgleda najamni radnik pali po pozivu
  • Mirko

    07.05.2015 09:41
    Ono je ruglo grada, trebalo bi to lepo srusiti ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija