Sud ne može da uđe u trag Gašiću

Građanin koji želi da tuži nekog ministra mora sam da nađe adresu na kojoj je zvanično prijavljen, jer sudski poziv neće primiti ni u Vladi Srbije ni u ministarstvu.

Građanin koji želi da tuži nekog ministra mora sam da nađe adresu na kojoj je zvanično prijavljen, jer sudski poziv neće primiti ni u Vladi Srbije ni u ministarstvu.

Poslanika Dragana Šutanovca, koji je tužio ministra odbrane Bratislava Gašića, iz suda su obavestili da nisu uspeli da nađu Gašića i uruče mu tužbu, pa da on sam mora da sazna adresu na kojoj je ministar prijavljen ili čak njegov JMBG. Da ne mogu da nađu Gašića rekli su i u Vladi i u ministarstvu odbrane. "Očekivao sam da će Gašič izbegavati da primi poziv, ali nisam očekivao da će i državni organi, tačnije sekretari Ministarstva odbrane i Vlade Srbije, učestvovati u tome. Zanima me gde ga je tužilaštvo našlo kada je saslušavan u vezi sa padom vojnog helikoptera", kaže Šutanovac.

Sa druge strane, Bratislav Gašić navodi za "Blic" da Šutanovac zapravo ne želi da ga nađe. "To što oni igraju svoje igre, pa šalju tužbu na adrese gde ne mogu da prime taj poziv, a ne pošalju tamo gde piše da je moja adresa stanovanja, nije moj problem", navodi Gašić.

U Vladi nisu znali ni za ministra Ilića

Sličnu situaciju imao je svojevremeno Vladimir Ješić sa ministrom Velimirom Ilićem, koga je tužio jer ga je, tokom intervjua, šutnuo i vređao. Presuda u Ješićevu korist nije mogla da bude uručena ministru na njegovom radnom mestu u Vladi Srbije i vraćala se jer je "primalac nepoznat".

"Na kraju sam uspeo, ali sam morao lično da nađem Ilićeve podatke, od adrese do JMBG, koje sam prosledio sudu kako bi mu uručili presudu", ispričao je Ješić.

  • ZoranNS

    07.05.2015 12:52
    Pred vratima Vojvodine stoje baš
    Pred vratima Vojvodine stoje baš ovi, čekaju da ih primimo, ako su grozni, ako su manipulatori, ako su najveći lopovi, ako im je jedina odbrana da se prave blesavi, ako beže od savke odgovornosti, dolaze izbori, recite im to u lice.
  • diktatura

    07.05.2015 12:34
    Opaka je i zla ova jazbina .
  • 07.05.2015 12:21
    Frizer mu je iz gornje Zaklopatice ili donje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija