FOTO: Direktor javnog preduzeća pozira sa pištoljima

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gročanski komunalac" Milenko Bukvić nedavno je na svadbi pozirao sa dva pištolja na stolu. 

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Gročanski komunalac" Milenko Bukvić nedavno je na svadbi pozirao sa dva pištolja na stolu.

Fotografija bahatog ponašanja direktora javnog preduzeća ubrzo se proširila na društvenim mrežama, ali Bukvić tvrdi da je u pitanju šala i da su pištolji bili lažni.

Fotografija Bukvića sa dva pištolja na stolu ispred njega izazvala je salvu negativnih komentara. Milenko Bukvić kaže za "Blic" da su pištolji bili lažni.

- Bio sam kum na svadbi prošle nedelje, ta fotografija je tad nastala, ali pištolji nisu pravi, to je bila samo fora. Svestan sam da sam napravio glupost, ali proverljivo je to da ja nikad nisam imao pištolj, niti sam ikad pucao iz pištolja. Znate kako je na srpskim svadbama... Na fotografiji smo stari svat i ja i plastični pištolji. Otišlo je predaleko, iako je samo bila šala - kaže direktor JKP "Gročanski komunalac".

Predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović kaže da će ispitati slučaj. "Ne znam tačno o čemu se radi, pošto sam jutros imao određena gostovanja, ali već u toku dana sagledaćemo činjenično stanje i razmotrićemo sledeći korak vrlo brzo. Ako se ispostavi da je narušio ugled javnog preduzeća, reagovaćemo u skadu s tim", kaže Stefan Dilberović.

  • pezos

    10.05.2015 23:12
    smejurija
    hahahha koji šaran,vrlo brzo ćeš i ti i svi tvoji završiti na robiji,pravda narodu !
  • b

    10.05.2015 18:46
    odmah otkaz!
  • polupismen

    10.05.2015 18:40
    polusvet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija