Palma otvorio stranačku kancelariju u Paraliji

Jedinstvena Srbija otvorila je kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, kako bi bili servis građanima Srbije koji tu letuju, saopštila je danas ta stranka.
Jedinstvena Srbija otvorila je kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, kako bi bili servis građanima Srbije koji tu letuju, saopštila je danas ta stranka.

Kancelariju je otvorio predsednik JS i narodni poslanik Dragan Marković u prisustvu oko 500 građana iz mnogih gradova Srbije koji su tu trenutno na letovanju, saopštila je JS.

"Ovo nije stranačka kancelarija, već kancelarija za sve građane Srbije", rekao je na otvaranju Marković i istakao da su za JS "svi građani isti, bez obzira odakle su i koje su partije članovi".

"Misija JS je pomoć svakom građaninu, ma gde se on nalazio i tako radimo u Srbiji, a posebno kad se pređe državna granica", poručio je Marković. Građani, naveo je on, mogu da se jave Kancelariji ukoliko imaju neki problem kod kuće ili problem sa automobilom u povratku u zemlju...

"Građani sve vreme dok su u Srbiji razmišljaju o nekim problemima i zato JS hoće da ih, bar kada su na odmoru, rastereti briga", rekao je Marković. On je, takođe, naglasio da ne ide na letovanje na egzotična ostrva, jer "hoće da se druži sa narodom".

"Sa svojom porodicom 33 godine letujem u Paraliji, hoću da budem običan čovek kao vi", rekao je on i dodao da je otvaranje kancelarije pokazatelj da je to upravo tako, kako govori.

Prema njegovim rečima, neki političari, njegovi poznanici, kažu mu da ne vole gužvu, da hoće da budu sami.

"Ne voliš gužvu sada, a kada je predizborna kampanja, onda ti treba gužva, da bi dobio glasove od te gužve", rekao je Marković.

Otvaranju Kancelarije prisustovao je i potpredsednik JS i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović, portparol JS Života Starčević. Kancelarija će raditi čitave letnje, turističke sezone i u njoj će raditi visoki funkcioneri stranke, saopštila je JS.

  • Nišlija

    22.06.2015 14:42
    @Cure-tako
    "se srbijanci bahate sa vojvodjanskom imovinom...."

    Nisam znao da je Kolubara u Vojvodini, jer je ova kancelarija otvorena sigurno od tih para.

  • panonius

    21.06.2015 16:03
    putujući cirkus
    Putujući cirkus palma sutra i u vašem gradu (sa dinosauri). Kao arkanovom asistentu kao i neki prof pele , niko ne sme da im prismrdi.... bazdi ovo mnogo... a tu je mnogo odgovora za ove dobričine!
  • Tea

    21.06.2015 15:26
    Povraca mi se,ali stvarno osecam fizicku muku.Vecina ne moze ni u Grcku,a ovaj se pro...... sa kancelarijom.Odvratni ste svi redom.Sram vas bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.