Stefanović: Ne bežim usred bitke protiv Vučića

Potpredsednik DS Borislav Stefanović izjavio je da će ostati privržen svom političkom stavu bez obzira na odluku stranačkih organa o njegovom predlogu programa.
Potpredsednik DS Borislav Stefanović izjavio je da će ostati privržen svom političkom stavu bez obzira na odluku stranačkih organa o njegovom predlogu programa.

On je poručio da će prihvatiti svaki program koji DS usvoji.

"Svaki program koji DS usvoji biće moj program i pošto sam potpredsednik stranke boriću se za uspeh na izborima koji dolaze. Svakako neću oštetiti svoju stranku pred izbore, niti sam čovek koji beži u sred političke bitke protiv Vučića", poručio je Stefanović.

Iako, kako kaže, ne očekuje da celokupan njegov predlog programa bude usvojen, nastaviće da deluje unutar stranačkih organa u pravcu borbe za svoja uverenja i predloge.

"Bilo kakva odluka stranačkih organa neće promenti moj politički i ideološki stav i programske predloge koje sam dao. I tu ne vidim problem", rekao je Stefanović, dodajući da je normalno da se unutar DS čuju različita mišljenja, bez obzira na spekulacije žute štampe o navodnim rascepima.

Potpredsednik DS je konstatovao da, koji god predlog programa stranke bude usvojen, da on treba da bude pobednički na predstojećim izborima.

"Vreme je da najgoru vladu u istoriji Srbije pošaljemo u istoriju i oborimo s vlasti na demokratski način i sve ovo što radim je u pravcu toga da se napravi složena ubojita politička mašinerija koja će biti alternativa Vučićevom režima", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, među članovima stranke, ali i građanima, postoji ogromna podrška za predloge koje je izneo, zbog čega ne bi želeo da delovi njegovog programa budu zakrpa bilo čijeg drugog programa.

"To na taj način osećam, ali nije to nešto što postavljam kao ultimatum. Previše je truda i razmišljanja u to uloženo, na njemu je radilo više od 30 ljudi da bi sada neko rekao, kao na pijaci, da neće šargarepe, a hoće rotkvice", slikovito je objasnio Stefanović poručivši da nema loš odnos s bilo kim u vrhu stranke i da je postojanje različitih mišljenja u DS normalno.

  • Đole

    26.06.2015 17:00
    zapevaj mu...
    Tako to biva, kad se previše sniva, u mutnim vodamaaa....
  • Dragan Đ

    26.06.2015 16:32
    hteo bi-
    Sad je Borko potpredsednik stranke, ali bi da bude predsednik. Zato i pravi nove planove, za novu pobedu na izborima.
  • Loki

    26.06.2015 16:01
    Covek nije svestan da je DS tu bitku vec izgubio. Videcemo sta ce biti kad Pajtic odbije Borkov program.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija