Bandera vreba bicikliste u Beogradu

Sve više je dokaza da radnici koji postavljaju bandere, samo mehanički rade ono što im je rečeno, bez ideje da ako uoče nelogičnost, ukažu nadležnima na to.
Sve više je dokaza da radnici koji postavljaju bandere, samo mehanički rade ono što im je rečeno, bez ideje da ako uoče nelogičnost, ukažu nadležnima na to.

Naime, posle one "greškom postavljene" bandere na stazi za slepe u Ulici Vojvode Stepe, koja je posle pisanja "Blica" ukolnjena, Beograđani su u čudu i zbog bandere koja se nalazi nasred biciklističke staze u Savamali.

Poverenik za informacije od javnog značaja, Rodoljub Šabić je na svom Tviter profilu ukazao na još jednu nelogičnost koja u "aferi bandera" ne sme proći neopažena.

Fotografija je na društvenim mrežama izazvala salvu komentara od kojih se mnogi odnose na to da "mora da je bandera stara 600 godina čim nije uklonjena".
  • Hmm

    26.07.2015 15:29
    ta staza je tu iscrtana pre 3 dana nakon što su biciklisti blokirali radove na beogradskoj promenadi, jer im je presečena staza i upućeni su na dodatnih 3,5 km okolo... pošto se sve radilo praktično za 5 dana, ispalo je na frku tako... ta bandera je duže tu od staze

    inače najmanji problem je bandera, u toku dana i noći pogotovo tu bude parkiranih vozila samo tako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.