Direktor lutrije podneo ostavku

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je ostavku iz moralnih razloga, saznaje N1.

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je ostavku iz moralnih razloga, saznaje N1.

Ovo je usledilo nakon incidenta koji se dogodio na izvlačenju Lotoa u utorak, a koje je izazvalo veliku sumnju gledalaca da je namešteno.

Sumnju u regularnost u 59. kolu igre na sreću "Loto" izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

Iz Državne lutrije poručili su u sredu da je u pitanju tehnička greška i da je izvlačenje regularno. U Tužilaštvu su najavili provere.

  • skep

    30.07.2015 16:43
    Potpuno razumem čoveka. Gospodar je pustio kerove sa lanca i nahuškao ih na njega. Nema on više šta da traži tu. A ne pomaže ni revolt neukog naroda koji ne shvata šta je verovatnoća.
  • 30.07.2015 15:18
    Sajt http://www.lutrija.rs/ nije dostupan.
    Jel to ujedno i kraj Lutrije koju smo imali?
    Da pocepamo i bacimo stare listiće i povučemo vodu?
  • noname

    30.07.2015 14:56
    @Milan
    Jesi ti neki specijalni slucaj, kako se moze pomesati 27 sa 21? Kako god da okrenes,i kako moze to da bude da oni odmah posle toga pokazuju da ima tolko kombinacija 5. a tek stoji na 4. broju? Znaci racunar vidi sve to? Ajte molim vas Loto zadnju uplatu mozete uraditi do 18:30... ili presnime celu emisiju ili znaju kako da navuku narod da igraju loto i sledece nedelje... jer po koji put od 1million oni oteraju sumu do 3.5milliona evra... i posle izvlacenja tog broja nema nikakve novosti na sta je gospodin millioner potrosio pare, u normalnim drzavama ima vesti o tome... A kod nas samo da je izvucen lutrija.

    Treba zabraniti ovakve igre na srecu, jer dosta ljudi su zavisnici od ovakve igre...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija