Inicijativa da Vučić bude počasni građanin Bijelog Polja

U Bijelom Polju pokrenuta je inicijativa da srpski premijer Aleksandar Vučić bude proglašen za počasnog građanina tog mesta, piše podgorički Dan.

U Bijelom Polju pokrenuta je inicijativa da srpski premijer Aleksandar Vučić bude proglašen za počasnog građanina tog mesta, piše podgorički Dan.

Prema rečima predstavnice Građanske inicijative Marije Minić, pokretači peticije koja se potpisuje su građani Bijelog Polja, a ideja je potekla otuda što oni cene politiku koju Vučić vodi na spoljnom i unutrašnjem planu.

"Premijer Srbije vodi spoljnu politiku koja zbližava ljude u regionu, a pre svega mlade ljude", kazala je Minićeva i istakla da iza ove inicijative ne stoje političke partije.

U tekstu inicijative se navodi da je Vučić centralna ličnost današnje srpske politike. "U potpunosti podržavamo njegovu politiku da od Srbije napravi pravnu, socijalno pravednu i ekonomski prosperitetnu državu", navodi se u tekstu.

Nedavno je predsednik Srbije Tomislav Nikolić proglašen počasnim građaninom Berana.

  • hahah

    31.07.2015 14:06
    ahhahah
    hahahhahahhah
    posle svega od devedesetih pa na ovamo ... i dalje iste gluposti.
  • grešite

    31.07.2015 13:46
    bojkot ili čiča-gliša
    Niste ga imali, zato ga i prizivate.

    Baš kao i srpski glasači 2012.-te.

    Sad ga imamo, a voleli bismo da je drugačije.
    Uzalud, pošto je ugasio IONAKO KORUMPIRANU opoziciju.

    Sada ne znam za koga bih glasao. Nema tu više ni manjeg zla.
    Svi su isti!!!
    Možda nevažeći listić ako bi se narod KONAČNO PROBUDIO, ako bi takvih bilo najviše!

    Skraćeno:

    AKO GA HOĆETE ONDA GA ODVEDITE!
    I neka vam je Bog u pomoći!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".