Žena opljačkana u policijskoj stanici

Beograđanka Marija Petrović opljačkana je usred dana u policijskoj stanici. Dok je popunjavala uplatnicu za pultom, nestao joj je novčanik.

Beograđanka Marija Petrović opljačkana je usred dana u policijskoj stanici u Ljermontovljevoj.

Dok je popunjavala uplatnicu za pultom, nestao joj je novčanik sa oko 55.000 dinara, bankovnim karticama i vozačkom dozvolom. Ona kaže da je išla po potvrdu o boravištu kako bi podnela zahtev za novčanu pomoć od 10.000 dinara, koju opština Palilula daje porodiljama na svojoj teritoriji.

- Moja nesreća je bila što sam deset minuta pre toga u Poštanskoj štedionici podigla roditeljski dodatak od 37.000 dinara - priča Marija. Nemila scena se odigrala dok je za pultom u policijskoj stanici popunjavala uplatnicu kako bi platila taksu od 600 dinara.

- Izvadila sam iz novčanika ličnu kartu. Kad sam sišla u banku da platim, videla sam da mi nema novčanika. Kažem da sam opljačkana, potrčim gore da vidim da mi nije možda ostao, ljudi se okreću, ali niko od službenika ne reaguje - rekla je Marija za "Novosti" i dodala da ni na prijavnici nije bilo nikoga. Kako kaže, osećala se sasvim bespomoćno, jer je usred policijske stanice opljačkana, a nije imala kome da prijavi pljačku.

- Neka devojka je rekla da je videla neku ženu da se mota oko mene, ali to nemamo kome da kažemo. Na kraju sam ušla u neku kancelariju i tu su mi rekli da moram da odem u policijsku stanicu Voždovac i tamo prijavim krađu, jer se oni time ne bave - dodaje Marija. Ona je zbog bebe morala da se vrati kući i tada je, kako tvrdi, telefonom pozvala broj u Ljermontovljevoj i pitala da li imaju kamere i da li ima smisla da prijavljuje krađu.

- Odgovorili su mi da nemaju video-nadzor, jer za to nikad nema para. Baš se osećaš bezvezno, jer u jednoj policijskoj ustanovi ne postoji niko kome možeš prijaviti krađu i da on istog trenutka reaguje i isproverava prisutne ljude - navodi Marija Petrović.

  • 28.09.2015 15:12
    pronadjen novcanik
    Svako ko je ikad izgubio novcanik neka se zapita, kad mu je vracen bez para da li je ukrao nalazac ili policija?...mozda je pronalazac mnogo cesce vratio sa parama kao i policija mnogo cesce ukrala jer nema svedoka ni dokaza...policija i vojska neka gori do temelja ako je ovo istina i jos neki mnogo gori genocidi koji su vidjeni...
  • Žbužnjo

    28.09.2015 07:45
    A meni je...
    A meni je ukraden čitav život u policijskoj državi.
  • 26.09.2015 14:28
    Provereno slučajno
    Nije to vest. Krade i policija.
    Građanin vrati policiji novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.Policija vrati dokumenta ali bez love.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".