Desetogodišnjaka udario voz na Novom Beogradu

Desetogodišnji dečak ostao je bez svesti kada ga je jutros oko devet sati udario voz u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.
Desetogodišnji dečak ostao je bez svesti kada ga je jutros oko devet sati udario voz u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Nesrećni mališan je sa povredama glave i nogu prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Dečak je trenutno na dijagnostici.

U Hitnoj pomoći rečeno je da je dečak bez svesti prevezen u Urgentni centar. "Dečak star 10 godina sa teškom traumom i politraumom bez svesti prevezen je u Urgentni centar. Prilikom ove nesreće zadobio je tešku povredu glave u vidu razderotine, kao i povredu desne butine. U trenutku kad je vožen u bolnicu imao je otežano disanje", rekli su za "Blic" u Hitnoj pomoći.

Da se ova nesreća dogodila potvrdili su i u Birou MUP-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija