Jagodinac preklao ženu jer nije želela da živi na selu, pa se obesio

Dragan Stevanović (46) preklao je nožem u krevetu u očevoj kući svoju usnulu suprugu Draganu (42) iz Jagodine, a zatim je izašao u dvorište i obesio se u štali.
Dragan Stevanović (46) preklao je nožem u krevetu u očevoj kući svoju usnulu suprugu Draganu (42) iz Jagodine, a zatim je izašao u dvorište i obesio se u štali.

Niko u Županjevcu ne zna motive ove tragedije koja se završila ubistvom i samoubistvom supružnika. Pretpostavlja se da je motiv ubistva taj što žena nije htela da se iz Jagodine preseli u selo. Dragan i Dragana u braku su bili 22 godine.

Juče je obavljena i obdukcija tela supružnika. "Po položaju tela u krevetu, Dragana je spavala kada joj je Dragan nožem bukvalno prerezao vrat. Nije ni reagovala. Iz sna je otišla u smrt. Ubica je iskoristio trenutak dubokog sna. Krevet i soba bili su puni njene krvi. Niko od ukućana, njegov otac Života niti majka Slobodanka, nisu čuli šta se događa, već su tek ujutru otkrili šta se dogodilo", pričaju očevici s uviđaja.

Komšije dodaju da je u susednoj sobi spavala njihova najmlađa ćerka Verica i da je ona tog jutra videla mrtvu majku, dok druga ćerka Vesna tog momenta nije bila u kući. "Kada je ubio suprugu Dragan je izašao u dvorište i obesio se u štali. Krave su mukale oko njegovog mrtvog tela, koje se klatilo na kanapu kao prizor iz filmova strave" kažu komšije.

"Nije mu bilo pravo što mu žena živi i radi u Jagodini, sa njom su bili sin i najmlađa ćerka, a on u Županjevcu. Vratio se u selo pre možda desetak meseci, jer mu je otac teško oboleo, a majka slabog zdravlja. Održavao je imanje, radio na njivi, gajio stoku, a porodicu je viđao vikendom. Hteo je gradi kuću u Županjevcu, ali su ga njegovi odgovarali, jer su više voleli grad", objašnjavaju komšije. Kuća Stevanovića je inače u zaseoku koji je udaljen dva kilometra od sela.

Sahrana supružnika biće obavljena danas na seoskom groblju u Županjevcu. Oni će biti sahranjeni u odvojenim sahranama i porodičnim grobnicama, jer je Draganina porodica insistirala da preuzme i sahrani njeno telo u njihovoj grobnici.

  • 29.09.2015 13:51
    Sramota za vas koji ovako komentarisete ovu tragediju.Saucesce porodici.
  • Lucija

    29.09.2015 09:15
    Jagodina
    Iskreno saucesce porodici. Troje dece je ostalo bez roditelja, nevidjena tragedija. Ni slucajno ne opravdavam ubicu, nema opravdanja. Hocu samo nesto drugo da kazem, a to je da je neverovatno koliko mnogo sveta nece da se vrati u selo, narocito zene. Tavore u gradu, zivotare, a nece da se vrate na svoja imanja, koja stoje u parlogu. Razumljivo je bilo takvo ponasanje dok je bilo posla, dok je drzava delila stanove, a sta sad? Deca porasla, stanova nema {moras ga kupiti}, nema besplatno, nema posla, fabrike propale. Razumem ko na selu nema zemlje ni u saksiji za cvece, ali ko ima imanje zasto od sela bezi? Pa bolje je biti prvi u selu, nego zadnji u gradu.
  • janko

    29.09.2015 06:54
    palmin pulen

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.