Opljačkao prodavnicu na Klisi

Policija je uhapsila u ponedeljak M. L. (42) zbog razbojničke krađe.

Policija je uhapsila u ponedeljak M. L. (42) zbog razbojničke krađe.

On se tereti da je, pre dva dana, ukrao kasu iz jedne prodavnice na Klisi, pritom udario radnicu koja je pokušala da ga zaustavi i pobegao.

Policija mu je odredila zadržavanje, do 48 sati, a u zakonskom roku dovešće ga na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

  • Libe De NS

    13.10.2015 12:52
    Zato što...
    ... su novinari dužni da štite identitet ličnosti sve do pravosnažne presude. A dotični je uhapšen ali ne i osuđen! Brkate nadležnosti policije i sudstva!
  • Vojislav

    13.10.2015 11:44
    Zasto inicijali
    Junacina koja nasrne na devojku/zenu u najmanju ruku zasluzuje da bude javno osramocen i da se njegovo ime objavi. I slika! Ovako slicni njemu dobijaju ohrabrenje da sutra napadnu nasu cerku, sestru ili majku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija