Padobranac poginuo tokom skoka kod Subotice

Na aerodromu Bikovo danas oko 13,30 dogodila se nesreća u kojoj je poginuo 59-godišnji sportski padobranac Borisav Terzić.
Na aerodromu Bikovo danas oko 13,30 dogodila se nesreća u kojoj je poginuo 59-godišnji sportski padobranac Borisav Terzić.

Prema informacijama lokalnog portala subotica.com, radi se o dugogodišnjem članu Aero kluba "Ivan Sarić" koji je izveo veliki broj skokova, ali danas je nažalost izveo svoj poslednji, pošto mu se iz za sada nepoznatih razloga padobran nije otvorio, te je na licu mesta preminuo.

Vremenski uslovi za skok padobranom su bili skoro pa idealni, te nije poznato zbog čega se dogodila ova strašna tragedija, odnosno zašto se iskusnom padobrancu nije otvorio glavni, odnosno pomoćni padobran. Terzić je pre par dana polagao za pomoćnika instruktora u padobranstvu i dobio je C dozvolu.

Izveo je veliki broj uspešnih tandem skokova.

Uviđaj je u toku.

  • btr

    08.11.2015 20:54
    vučić nije bog. bog prašta...
  • C

    08.11.2015 17:25
    @Milenko
    Stoko.
  • milenko

    08.11.2015 16:04
    Tehnicki problemi, nesreca, ili se zamerio Vucicu.
    Tehnicki problemi, nesreca, ili se zamerio Vucicu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija