AUDIO: Predsednik opštine pretio otkazima onima koji ne dođu na miting SNS

Na Jutjubu danas se pojavio audio snimak nedavnog razgovora predsednika opštine Bor Živorada Petrovića (SNS) sa direktorima javnih preduzeća i ustanova, načelnicom opštinske uprave i aktivistima SNS, koji je tajno snimio neko od prisutnih.
Na snimku se čuje kako prvi čovek opštine od svih traži određeni broj ljudi koji će morati da prisustvuju mitingu naprednjaka, prenosi IST Media.
 
Čuje se i kako preti da će dve radnice koje su odbile da dođu na miting dobiti otkaz, a da će na njihovo mesto biti zaposleni aktivisti te stranke. 
 
"Ko ne može, biće smenjen i gotovo. To je zadatak", rekao je Petrović na tom sastanku.
 
 
Autor: IST Media
  • Isto kao pre

    18.04.2016 13:55
    Tako je bilo i za vreme Miloševića.
    Direktorka novosadskog "Standarda" dobila je u to vreme otkaz jer je posao, od čega je živelo stotine radnika, stavila ispred" jogurt revolucije" i odbila da prisilno povede ljude na miting. Pa.šta se onda do danas promenilo?
  • Alffa

    17.04.2016 12:46
    provokacija
    Kako mi, obični građani da poverujemo da ovo nije prljava nameštaljka od bilo koje političke partije? Sva sredstva su dozvoljena u trci na izborima, daaaa ali treba pobediti pošteno a ne plaćati za glas!
  • Jovan

    15.04.2016 12:47
    To se dogadja u Srbiji od kad je uveden visestranacki sistem. Sad se svi kao zgrazavaju. Partije zaposljavaju, partija te posle ucenjuje. Odvratnije od ovoga je licemerje partija koji su radili i rade to isto, a sad prizuvaju samo naprednjake. Svi ste vi takp odvrato isti da mi je muka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija