Radikali izglasali poverenje Šešelju

Srpska radikalna stranka danas je, nakon analize rezultata predsedničkih izbora, održanih u aprilu, izglasala poverenje svom lideru Vojislavu Šešelju.

Kako se navodi u saopštenju, na sednici Centralne otadžbinske uprave, nakon detaljne analize rezultata predsedničkih izbora i trenutnog stanja u stranci, pristupilo se tajnom glasanju o poverenju predsedniku SRS.

"Članovi Centralne otadžbinske uprave nedvosmisleno su podržali prof. dr Vojislava Šešelja, koji je istakao da je spreman da nastavi svoju političku borbu za realizaciju programskih ciljeva SRS i ostvarenje ideologije srpskog nacionalizma", piše u saopštenju.

Kako se dodaje, na istoj sednici su su još izabrana dva nova člana Centralne uprave - Zvezdan Ristić iz Kuršumlije i Bobana Stanimirović iz Vranja i jednoglasno usvojen finansijski izveštaj stranke za 2016. godinu.

  • ovdasnji

    15.05.2017 07:53
    e moj vojo
    cekali smo te ko ozebo sunce a ti ?!? slizao se sa ucenicima !! pa ti si acu i stvorio !i red je da o njemu brines ! a , mi koji smo uvek uz tebe bili , vise ne valjamo ..tako to ide ..i , na kraju , te pobedi duplo beli ??!!!nisi se morao ni vracati ...ostala bi bar legenda .. ovako ...?
  • Ciciban

    15.05.2017 00:38
    Hehehehe ...

    Show must go on.

    Da nije potreban Vučiću kao klovn i strašilo još uvek bi sedeo u Haškoj ćeliji.
  • Jacovitti

    14.05.2017 20:52
    Ništa novo i u žvotu već viđeno.
    Kada je god bila u prilika, uvek je svako stado ovaca izglasalo poverenje svom čobanu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".