Niš: Dečak poginuo prelazeći ulicu

Dečak star 15 godina poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u niškom Bulevaru Nikole Tesle, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao dvadesetogodišnjak, potvrđeno je u niškoj policiji.
Prema nezvaničnim informacijama, dečak je po izlasku iz autobusa gradskog prevoza pokušao da pređe ulicu, ali nije video automobil jer je razgovarao mobilnim telefonom.
 
U Hitnoj pomoći je rečeno agenciji Beta da je njena ekipa došla odmah po pozivu, ali da je mogla samo da konstatuju smrt petnaestogodišnjaka.
 
Udes se dogodio u 14.40, a više detalaj znaće se nakon uviđaja.
  • NS

    17.05.2017 12:35
    @Dekins
    Ne branim ja Pešaka ! Nego Savetujem Vozaća! Da mora da Predvidi ako
    misli da se zove VOZAĆEM! Posle pređenih, minimum 10000 km,BEZ PREKRŠAJA
    možeš da kažeš da si možda Vozać!?
    Ako nisi Proćitao,Momak je vozio preko 60 kilometara na sat!?
  • Dekins

    16.05.2017 12:05
    @NS

    Znači rezon je ići po svaku cenu ispred autobusa po cenu života. I ne voditi računa šta se drugom može desiti , upropastiti mu život...
  • NS

    16.05.2017 09:20
    @Dekins
    Zar ti ovo nije dokaz,da treba da se vozi 20km pored Autobusa na Stanici!!!
    2 sekunde pored Autobusa,mirniji život vozaća!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".