Nova tuča na Zakintosu u kojoj su učestvovali građani Srbije?

Grčka policija za sada nema informacije o tome da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu, ovoga puta između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, koji su navodno u toj tuči povređeni, rečeno je danas u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.
Grčka policija nije dobila prijavu o tuči, niti o tome da je neko povređen, a prema grčkom zakonu trebalo bi da bude obaveštena u slučaju povređivanja. I u Konzularnoj službi ambasade Srbije u Atini rečeno je da nemaju informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu u kojoj su učestvovali Srbi.
 
Nova tuča na Zakintosu u koju su umešani državljani Srbije, naslov je današnjeg teksta na grčkom sajtu "Ermisnews" koji govori o neophodnosti bezbednosnih mera na tom ostrvu. Sajt je preneo vest o sukobu grupe Srba sa dvojicom Švajcaraca, navodeći da je jedan od njih prebačen u bolnicu i hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.
 
Grčki portal navodi da je incident privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost izmedu Srba i Britanaca i Amerikanaca mora da prestane. Oni smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi. 
 
Inače, nakon ubistva američkog turiste Bakarija Hendersona na Zakintosu grčki mediji i zvaničnici posvećuju posebnu pažnju tučama na "ostrvima za zabavu", a portal koji je preneo vest navodi da je "novi incident izazvao pažnju uticajnih ljudi za Zakintosa". 
 
"Oni smatraju da nešto pod hitno mora da se preduzme povodom nedavnih događaja. Boje se da će incidenti između Srba, Britanaca i Amerikanaca pod uticajem alkohola eksalirati u pravi ulični rat", navodi portal.
  • Lekar

    20.07.2017 00:37
    @Deda

    Ne bi me cudilo da ste bas vi ucestvovali u prebijanju amera i svajcaraca .
    Da li redovno koristite propisanu terapiju ?
  • lol

    19.07.2017 20:27
    ništa
    ništa neće da preduzmu sve dok njima pljušte pare
    na zakintosu bukvalno nemate jednog policajca na ulici
  • ns

    19.07.2017 16:28
    ahahahha kromanjonske lobanje, platio bi to da vidim. inače obišao sam x puta uzduž i popreko skoro sva grčka ostrva (poslom), i svuda imaju sivu eminenciju u vidu nekoliko ultra moćnih porodica koje praktično poseduju ostrvo, i bukvalno u gomili slučajeva. ti se ne javljaju i ne dižu često, ali kad se dignu nema tu ni policije ni diplomatije mrak te proguta i sve se nastavlja najnormalnije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija