Besplatni vaučeri najviše se koriste za odmor na Zlatiboru

Najveće interesovanje za korišćenje besplatnih vaučera ove godine vlada za odmor na Zlatiboru, gde je do sada podeljeno 10.640 vaučera, što je za 80 odsto više u odnosu na 2016. godinu, saopšteno je iz turističke organizacije Zlatibor.

Prošle godine u sistemu vaučera bila su 33 ugostiteljska objekta na toj planini, dok je ove godine taj broj povećan na 56.

Akcija korišćenja besplatnih vaučera, koja će ove godine trajati do 15. oktobra, ne samo da će produžiti sezonu na Zlatiboru, već će u velikoj meri uticati na ukupan porast turističkog prometa.

Prema zvaničnim statističkim podacima, Zlatibor je u prvoj polovini ove godine ostvario promet od oko 98.000 turista i 360.000 noćenja.

Akciju dodele besplatnih vaučera za odmor u Srbiji, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sprovodi treću godinu za redom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija