Ubijen mladić u akciji policije protiv švercera

Policajci u Tutinu ubili su 22-godišnjeg mladića koji je na njihovu naredbu odbio da zaustavi automobil, nego je kolima krenuo na policajce.
Prema izvorima iz policije, mladić je odbio da se zaustavi, udario je kolima u policijsko patrolno vozilo i krenuo ka policajcima. Oni su tada reagovali i pucali. 
 
To se dogodilo oko jedan sat posle ponoći, u selu Dolovo kod Tutina, kada je policija postavila zasedu za švercere koji tim putem u Srbiju ilegalno prebacuju akciznu robu.
 
Mladić u kolima je pogođen, hitno je prebačen u novopazarsku bolnicu, ali je tamo ubrzo preminuo. Prema prvim informacijama, mladić je iz sela nadomak Tutina.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istragu koja će utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.
  • Drum

    30.09.2017 15:03
    Vratite miliciju!
    Od kada imamo policiju lopovi treba prvo da ubiju policajca pa onda policajac da puca...
    Kako bi bila opravdana upotreba oružja od strane policajca.
  • greška u naslovu

    30.09.2017 15:02
    Ne treba da piše "mladića" nego "kriminalca"
  • Betmen

    30.09.2017 13:58
    E kamo srece da je vise ovakvih policajaca, gde bi nam bio kraj. Pa u Americi ne smes da ga pogledas popreko a ne da krenes da se bakces sa njim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.