VIDEO: Martinović doneo Vučićev indeks u parlament i čitao ocene

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović doneo je u parlament svoj indeks, ali i fotokopiju indeksa predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Martinović je rekao poslanicima da je predsednik Srbije završio Pravni fakultet sa prosečnom ocenom 9,44.
 
Prethodnih dana u Skupštini je bilo polemike između vlasti i opozicije "na čijoj strani je pamet", pa je Martinović pozvao pojedince iz opozicije da donesu svoje indekse kako bi uporedili ko je bio bolji student.
 
"Ja sam danas doneo svoj indeks, ja koji sam glup, koji sam neobrazovan, koji ne pripadam eliti, gospodin (Balša) Božović svoj indeks nije doneo, a fotokopirao sam i indeks predsednika SNS-a i Republike Aleksandra Vučića", rekao je Martinović u parlamentu.
 
"Pošto mi nemamo šta da krijemo, mi smo narodna partija, otvoreni smo za narod, hoćemo da narod zna sve o nama, evo, ja ću sada da vam pročitam samo neke ocene koje je dobio ovaj neuki, neobrazovani čovek koji ne pripada građanskoj eliti, kojoj pripadaju ovi iz DS-a, a zove se Aleksandar Vučić. Završio je Pravni fakultet u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,44", izneo je Martinović Vučićev prosek i dodao da je imao desetke iz uvoda u pravo, opšte sociologije, ali i iz političke ekonomije kod Miroljuba Labusa, koji je, kaže, bio Vučićev politički protivnik.
 
Martinović je krenuo da ređa Vučićeve desetke, pa je tako počeo da priča šta je dobio kod Vesne Rakić Vodinelić, ali nije stigao da pročita do kraja zbog nedostatka vremena, pa je poručio da će nastaviti u sledećem obraćanju. Predsednica Skupštine ga je prekinula uz osmeh, rečima "Hvala, dosta desetki", a Martinović je svoje izlaganje završio uz aplauz.
 
Martinović je ocene pročitao ponovo i dva sata kasnije, kada je rekao da je baš zbog desetki Vučić prvo bio dobar premijer, a sada i predsednik države.
 
Inače, o Vučićevom studiranju se pričalo pre nekoliko godina, kada je predavanjem, tada kao premijer, otvorio godinu na Pravnom fakultetu. Dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović tada je rekao da je Vučić "bio i ostao naš najuspešniji student".
 
  • Danijela

    30.10.2017 09:23
    Ja sam 1996. godine upisala Filozofski fakultet i isto bio plavi indeks.
  • студент

    29.10.2017 18:35
    индекс
    Ови префарбани радикали префарбаше и индекс из црвеног у плави.
  • Albatros

    29.10.2017 16:53
    Ocene
    @Zoran, Hitler nikada nije studirao na fakultetu a nije završio ni srednju slikarsku školu u koju je išao. Lagao je da ju je završio. Radio je kao nekvalifikovani radnik u građevinarstvu. Amaterski je slikao i prodavao svoje slike po kafanama u Beču.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.