Dečak vezao psa za kola i vukao ga ulicama

Dečak koji ima 13 godina iz aleksinačkog sela Prćilovica vezao je svog psa za očev auto, a zatim ga vozio ulicama.
Devojka, očevidac ovog mučenja životinje, prijavila je to policiji.
 
- To se desilo 28. oktobra, oko 17 sati. Primetila sam beli "opel", a pažnju mi je privuklo to što je sa mesta vozača izašao dečak. Otvorio je prtljažnik auta i izvadio psa, vezao mu je konopac oko vrata, a drugi kraj je privezao za auto - ispričala je za Telegraf, Emilija Jevtić.
 
- Pitala sam ga zašto to radi, a on mi je odgovorio da je to njegov pas i da se ne mešam. Zapretila sam mu da ću ga slikati na šta je on kazao da ga za to nije nimalo briga. Seo je u auto i krenuo vukući po asfaltu jadnu životinju koja je cvilela - kaže Emilija.
 
Njena majka Milena Pantović, koja ima prihvatilište za ugrožene pse, apeluje da se pas hitno pronađe i oduzme od dečaka, ako je uopšte živ.
 
- U policiji su nam rekli da je pas živ, ali od nekih dečaka koji poznaju mališana koji ga je mučio čula sam da je navodno uginuo - navodi Milena Pantović.
 
Policija je potvrdila ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad.
  • Trt

    02.11.2017 08:34
    Čekaj, žena se na ulici raspravljala sa desetrogodišnjakom koji muči psa i nije ga nategla u glavu? Vi se šalite?
  • boki2

    01.11.2017 14:33
    kakav deda takav unuk a tata najgori, najgora osude sve u ćorku a malog na prevaspitavanje ako ima gde
  • n

    01.11.2017 13:03
    Ako je istina, detetu treba stručna pomoć jer mu nešto fali.

    Možda i nije istina jer danas svašta ljudi pričaju, a na ovoj slici se ne vidi auto a ni neki tragovi mučenja, samo vezan ker koji leži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.