Ubica žene i deteta prerezao sebi vrat

Marko Nikolić, koji je u julu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio ženu i dete, prerezao je sebi vrat staklom od slomljenog ogledala u toaletu.
Ubica žene i deteta prerezao sebi vrat
Foto: Pixabay
Kako je potvrđeno "Blicu" u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Nikolić je sebi prerezao karotidu u zatvorskoj ćeliji. 
 
Beogradski list prenosi da je Nikolić počeo da lomi staklo kako bi došao do sečiva, ka njemu su potrčala trojica cimera kako bi videli o čemu se radi. Dok su stigli do njega on je već počeo da se reže. 
 
Jedan od zatvorenika je pokušao da mu oduzme staklo, ali je tom prilikom zadobio ubodne rane, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. 
 
Nikolić se nalazi na operaciji i, prema saznanjima "Blica", "hospitalizovan je zbog hitne medicinske intervencije".
 
Nikolić je u julu ove godine u Centru za socijalni rad nožem ubio svoju bivšu suprugu, kao i njihovog četvorogodišnjeg sina. Lekari su pokušali da spasu dečaka, ali je on podlegao povredama. 
 
U tom incidentu teže povrede su zadobila i tri radnika Centra koji su pokušali da zaustave napadača. Nikolića su na kraju savladali komunalni policajci koji su se tu zatekli. Više o tome OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.