Pedofilu iz Požarevca nepune tri godine zatvora za seksualno zlostavljanje devojčice

Osnovni sud u Požarevcu doneo je pravnosnažnu presudu kojom je okrivljenog G. K. iz Kasidola kaznio na 35 meseci zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji sa devojčicom od sedam godina iz istog sela.
Pedofilu iz Požarevca nepune tri godine zatvora za seksualno zlostavljanje devojčice
Foto: Pixabay
Istom presudom okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora i izrečena mera bezbednosti, zabrana prilaženja maloletnoj oštećenoj u trajanju od tri godine.
 
Mediji su radnije pisali da se G. K. našao pred sudom zbog seksualnog zlostavljanja sedmogodišnje devojčice, od novembra do januara.
 
U saopštenju se dodaje da je Tužilaštvo bilo veoma efikasno - krivična prijava podneta je protiv okrivljenog 27. januara 2018, optužni predlog podnet je 13. februara, a pravosnažna presuda doneta je 5. marta.
  • Satelicanin

    08.03.2018 08:55
    Sramota
    Jadne li nam drzave sa ovakvim sudijama.. eeee ni tri godine za ovo delo, jos se sud sprda pa kaze 3 god zabrana prilaska detetu sto znaci kad izadje ona ima 10 pa plus 3 tako da moze opet da joj pridje kad bude imala 13 godina.. Eee moja Srbijo.. Vreme je za kraj sveta...
  • jasno kao sunce

    07.03.2018 20:07
    katastrofalno
    Ma nijedno nasilje nesme da ima opravdanje , osim u smoodbrani,a i to debelo mora da se proveri, sa visoko strucnim i ogovornim strucnjakom, pred zakonom, koji ga je ovlastio! Sve je to povezano! NEMA opravdanja za nekoga koji je unistio, vec na pocetku, jedan mlad, predivan zivot, u ovom slucaju, devojcice koja je trebala da se raduje zivotu, za lep zivot,na koji je trebala i ima pravo da RACUNA! On koji je to uradio, a i njemu slicni, ili su svesni monstrumi ili bolesnici neizlecivi! I za jedne i druge ima leka! Prvi dozivotna robija, drugi psihijatrija,sa kastracijom dozivotna!Sve treba zastititi,a koji to krse i misle da ce dobiti blage kazne,i pored toga sto unistavaju,decu,nemocne,slabe, ceka sopstveno ogledalo i debela kazna u zivotu! ionima koji to ne smatraju kao "strasno"! Zakon pravde mora da bude jos jaci i pravedniji!!! Nikome nesme da se progleda kroz prste,onome koji je zgresio i sa malim secanjem na ucinjeno lose delo!
  • Zena

    07.03.2018 10:31
    Nezmislivo
    Ako ce dobijati tako male kazne za TAKVA SRAMNA I STRASNA NEDELA nemojte ih ni kaznjavati. Ako se bude dobro vladao izaci ce posle godinu dana,ionako su zatvori prepuni pa mnogi jos setaju cekajuci sudjenje i kaznu,
    Sram da ih bude,kakva je to kazna?Kakav je TO ZAKON?
    Sto se pri donosenju presude ne pitaju psihijatri kakav je strasan "pecat" ostavilo to na zensko bice od 7 godina.Kako ce se ona s tim nositi do svoje smrti.Treba da ima momka,uda se ima decu....uzas!
    Treba se resiti korova za sva vremena i basta ce nam procvetati.
    ZAKON SE MORA MENJATI-KAZNE POOSTRITI !!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija