Avion turske kompanije prinudno sleteo u Beograd, putnica odvezena na VMA

Putnici na letu Amsterdam-Istanbul iznenada je pozlilo, zbog čega je avion u kome se nalazila prinudno sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.
Avion turske kompanije prinudno sleteo u Beograd, putnica odvezena na VMA
Foto: Pixabay
Kako kažu lekari hitne službe za "Blic", putnicu su transportovali na Vojnomedicinsku akademiju.
 
"Na Aerodrom 'Nikola Tesla' danas u 15.05 časova vanredno je sleteo, zbog zdravstvenog stanja jednog putnika, avion turske kompanije Pegasus, koji je leteo na relaciji Amsterdam-Istanbul. Sve nadležne sluzbe aerodroma, kao i služba hitne medicinske pomoći, reagovale su prema predviđenim procedurama", rekli su za nadležni sa aerodroma "Nikola Tesla". 
 
Prema pisanju "Blica", u pitanju je Iračanka stara oko 40 godina. Njoj je tokom leta pao pritisak, zbog čega je osetila bol u grudima. Međutim, njeno stanje nije ozbiljno, objašnjavaju iz Hitne pomoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija