Požar u napuštenoj kući u blizini kuće Gorana Hadžića

U napuštenoj kući, koja se nalazi u istom dvorištu gde i kuća haškog begunca Gorana Hadžića u Novom Sadu, izbio je večeras oko 18 sati požar.

U napuštenoj kući, koja se nalazi u istom dvorištu gde i kuća haškog begunca Gorana Hadžića u Novom Sadu, izbio je večeras oko 18 sati požar. Vatrogasci su izašli na lice mesta i uspeli da ugase i lokalizuju požar.

Prema onome što može da se vidi na licu mesta, izgorela je unutrašnjost kuće.

Ta napuštena kuća nalazi se na adresi Geri Karolja 9, što je ista adresa kao i adresa kuće sestre Gorana Hadžića. Te dve kuće imaju zajedničko dvorište, ali razdvojene ulaze.

Očevici su kazali da je iz kuće u plamenu izašao jedan čovek. Komšije su navele da su se u toj kući često okupljali beskućnici. Dodali su da je vlasnik kuće i velikog placa pored nje jedan novosadski građevinski investitor.

  • Pera D

    17.03.2011 00:55
    Trebalo bi ovaj deo grada ili ulicu nazvati po Hadzicu, jer mi se cini da je u ovoj vesti vise paznje posveceno Hadzicu, no samom pozaru?
  • Uncut

    17.02.2011 20:45
    Stimac...ili...?
    Mozda se to on javlja...kao u "Braca po materi"... :)
  • sosa

    17.02.2011 20:44
    Vlasnik...mmmm...Dušan Pajović, ili ti Dule Dalton, a i Voja Gajić je u igri...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.