VIDEO: Policija pendrecima tukla muškarce koji su mirno sedeli na klupi u beogradskom parku

Nekoliko policajaca, kako se moglo videti u lajv prenosu televizije N1, u parku kod zgrade Predsedništva u Beogradu izdvojilo se iz grupe i počelo da tuče trojicu muškaraca koji su sedeli na klupi.
Kako se vidi na snimku, policajci su pendrecima tukli muškarce koji su rukama pokušavali da se odbrane, a nastavili su sa udarcima i šutiranjem i nakon što je jedan od njih pao na zemlju.
 
Ekipa N1 zatim je prišla napadnutoj ekipi koja međutim o detaljima nije želela da govori pred kamerama.
 
 
Beogradski centar za ljudska prava objavio je na svom tviter nalogu da je podneo dve krivične prijave i obaveštenja zaštitniku građana o policijskim zlostavljanjima koja je zabeležila TV N1. Ova organizacija je pozvala građane da im se obrate ukoliko su sinoć bili napadnuti od strane policajaca.
 
 
Podsetimo, protest je izbio sinoć u Beogradu nakon najave predsednika Aleksandra Vučića da će zbog trenutne epidemiološke situacije predložiti da se ponovo uvede policijski čas u Beogradu, ali da je to moguće i u drugim gradovima. U toku noći je bilo više incidenata u kojima su povređeni kako učesnici protesta tako i policajci, o čemu više OVDE.
  • Kerefeke

    08.07.2020 12:45
    to je prava policija!
    Udri te sto sede!
    Policajci za vreme sluzbe u uniformi po kaficima locu a posle posla su vratari u kaficima i soferi mafijasa.
    Sluzbeno nijednog dilera ili mafijasa a kamoli "navjace" ne diraju. sa svima su u dilu . Eto da poprave prosek kao nesto rade- udri po "gledaocima"
    MIZERNO!!!!
  • Carls Tejlor

    08.07.2020 12:43
    Saznati imena kerova i utuzivati.
  • Prvi pravi botfucker

    08.07.2020 12:24
    PoPu je omiljeni predmet u skoli bio slika predsednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija