Ukrali laptopove, LCD televizore i fotoaparate

Jovan H. (22) i Danilo S. (24) uhapšeni su juče zbog osnovane sumnje da su opljačkali prodavnicu tehničke robe.
Jovan H. (22) i Danilo S. (24) uhapšeni su juče zbog osnovane sumnje da su opljačkali prodavnicu tehničke robe.

Oni su iz prodavnice ukrali više LCD televizora, laptop računara i fotoaparata, i time načinili štetu u iznosu većem od 600.000 dinara.

Oni će biti izvedeni na saslušanje pred istražnog sudiju.

  • Chiki

    10.05.2012 16:09
    NS postar zato je covek izmislio pop-nitne, meni je nestala prednja tablica pa sam pribegao tome pa ako neko oce da krade nek skida ceo branik
  • NS POŠTAR

    10.05.2012 14:54
    Malo slično
    Lopova je uvek bilo ali među njima je bilo nekada neke časti.Danas su sasvim drugačija vremana , pa nadobudni klinci misle da su neke face pa kradu sve i svašta.To su sitne duše (mahom narkomani đilkoši i uncuti)koji žive sasvim normalno (uz pomoć njinih roditela)ali to im je malo.JEDAN DOBRONAMERAN SAVET mojim varošanima.Pre neki dan sam morao registrovati auto (Yugić star 24 god)Odradim ti ja to sve po PS i neleži vraže.Juče mi pred firmom kažuda mi nema zadnje reg.tablice.Ja onako sav u čudu(pre šest meseci maznuli mi gajgeri akumulator)zovem 92 , i na to mi kaže onaj NEPISMENI dispečer da odem u MUP DETELINARA (iako živim na Novom Naselju)i da prijavim krađu.Ja ti onako naivan i glup odoh na Detoš u policiju , onaj dežurni mi kaže (A bio je stvarno ljubazan i dobar)da moram ići u Kraljevića Marka i da tamo podnesem prijavu(Sad ja znam za jadac da mi ne gine nove tablice i saobraćjna što košta oko 4000 din)odem ti ja u MUP K.Marka i pitam onu dežurnu policajku(Koja je tom momentu držala ogledalce od šminke te iste je proverala)sad bi ja dam podnesem neku prijav ili da se napravi neki zapisnik o krađi tih istih mojih tablica.Na to mi ona (Godpođ ili ti ica )ladno kaže kupi formulare i uplati za nove tablice i saobr.dozv.i čekaj red.Ja onako zabezeknuth postavim pitanje "Pa ako mi opet maznu tablice ja opet moram da platim nove"Na to dotčna Našminkana Pandurka prasne i kaže mi "Pa nisam jia ti ih ukrala" Ja se malo zamislih okrenem se za 180 stepeni i izađem napolje.EPILOG dragi moji sugrađani ako vidite nekog da vam se mota oko kola , vadi motku ili bricu i udri skota , jer naša bajna policija zna da kažnjava samo sirotinju i pošten narod (A koga će drugog jer lopove i probisvete ne sma ni da pipne)IZVINTE ako sam vas malo udavio al mene ovaj jad koji me zadesio košta još....i koliko još.......
  • 10.05.2012 13:52
    Sta znaju "deca".
    Ljubi ih majka a sudija ih pusta na slobodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".