Nožem hteo da prereže grkljan radniku Tržnice

Novosadska policija uhapsila je 30-godišnjeg Đuru G. iz Begeča jer je nožem posekao po vratu 58-godišnjeg radnika Tržnice Slavka K.

Novosadska policija uhapsila je 30-godišnjeg Đuru G. iz Begeča jer je nožem posekao po vratu 58-godišnjeg radnika Tržnice Slavka K.

Slavko je posle ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten kući.

Đuro je Slavka napao greškom misleći od njega da je jedan drugi radnik obezbeđenja s kojim se prethodno sporečkao. Njega je portir pronašao rano ujutro kako u krugu pijace pokušava da ukrade neke stvari i izbacio napolje. Đuro se potom vratio i bez upozorenja nasrnuo na Slavka koji je u međuvremenu zamenio kolegu iz noćne smene.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda. Policija je krivično delo okvalifikovala kao teško ubistvo u pokušaju.

  • mirko

    13.05.2012 21:27
    ?
    da li ono mi imamo nacelnika policije u ns? nesto mi se cini da nemamo
  • Nizina

    13.05.2012 12:53
    Sa kim sede "zlatna deca"
    Žabac upucan u društvu novosadske "zlatne dece". Zašto nema investicija zašto se puca jer kriminalna klika je zaposela ovaj grad, opustošila okolna sela pa se svaki đilkoš slije u Novi Sad i eto ekslozivna mešavina.

    1. Ko je kriv za Laundž?
    2. Ko je kriv za Kontrast?
    3. Kada će biti uhapšen razbojnik iz Pošte?

    Krstiću, Pavličiću čekamo odgovore!
  • 13.05.2012 09:54
    @Ns aktivista
    Ni sa prethodnom, vašom, mafijom nije bilo ništa bolje. Tako da - sikter!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".