U sudaru kod Kovilja dvoje poginulo

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći juče oko 19 časova na putu između Šajkaša i Kovilja.
Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći juče oko 19 časova na putu između Šajkaša i Kovilja.

U direktnom sudaru "juga" i "sitroena" život su izgubili vozač i suvozač iz juga, M. S. (45. ) i C. V. ( 58. ) obojica iz Kovilja.

U Urgentnom centru su potvrdili da je teške telesne povrede zadobio vozač M. Š. (39) iz Loka, a njegovi saputnici S. R. (29) iz Gardinovaca i Ć. D. iz Loka lake telesne povrede.

Kako je navela policija, "jugo" koji se kretao iz pravca Šajkaša ka Kovilju, iz za sada nepoznatih razloga, prešao je u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kovilja.

Dežurni istražni sudija Osnovnog suda, Radomir Štula, obavio je uviđaj, a zbog siline sudara, kako bi izbavili nastradale intervenisali su i vatrogasci. Saobraćaj na toj deonici puta bio je obustavljen više od dva sata.

  • 30.01.2013 12:47
    @Ja
    U Engleskoj se voze automobili stari pedeset godina naravno ispravni jer su i ocuvani, dakle mnogo stariji od naseg juga, uopste nije bitno kakav je auto u pitanju vec je bitno ponasanje vozaca tog auta, u Engleskoj gde sam ziveo dobro znam da se tamo postuje zakon i da se postuje saobracaj a to kakav ko auto vozi nije bitno bitno je da je vozac savestan,i da je vozilo ispravno, a ovde malo ko postuje saobracaj i zakone znaci trula drzava.Kakva drzava takvi i ljudi.
  • Nikola

    29.01.2013 21:03
    @Ја
    A šta misliš da je bio neki drugi automobil, nebi niko nastradao jel? U ovakvim opasnim situacijama gine se samo tako nijedan automobil nije bezbedan tako da nemoj napadati Yuga već napadaj vozača u njemu, bahato ponašanje uvek dovodi do ovakvih iskoda.
  • ime

    29.01.2013 16:26
    naslov
    da policajci malo vise kaznjavaju za brzu voznju, a malo manje uzimaju mito da ne bi kaznili, ovakve stvari bi se verovatno jako retko desavale. ovako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija