Zbog psa, brat udario sestru ciglom u glavu

U porodičnoj svađi u Sremskim Karlovcima teže je povređena 27-godišnja V.C. koju je tri godine stariji rođeni brat udario ciglom u glavu.

U porodičnoj svađi u Sremskim Karlovcima teže je povređena 27-godišnja V.C. koju je tri godine stariji rođeni brat udario ciglom u glavu.

Do svađe je došlo zbog kućnog ljubimca psa.

Njihova baka Ljubica je bila svedok incidenta.

Pošto nije uspela da ih razdvoji, pozvala je policiju, a potom i hitnu pomoć kada je došlo i do fizičkog obračuna.

  • @ Ljiljana

    08.08.2013 18:31
    "Mozda je brat radio nesto psu...Ko zna....Svojim prvim postom sam ustvari htela da kazem da je bolje da ne komentarisemo kada ne znamo o cemu se radi i da ne proglasavamo brata za debila.'

    A sta je brat koji udari sestru ciglom u glavu nego debil pa makar kakav razlog bio.
  • Brane

    08.08.2013 15:29
    Nemojte...
    da komentarisete kad ne znate. "Sestra" je namerno psa zgazila motorom, koji je na svu srecu ostao ziv.
  • Ljiljana

    08.08.2013 13:33
    Mozda je brat radio nesto psu...Ko zna....Svojim prvim postom sam ustvari htela da kazem da je bolje da ne komentarisemo kada ne znamo o cemu se radi i da ne proglasavamo brata za debila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.