Poginule dve devojke vraćajući se sa proslave rođendana

Dve devojke su poginule, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći rano jutros u Kragujevcu.
Dve devojke su poginule, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći rano jutros u Kragujevcu.

Policija u Kragujevcu saopštila je da su rano jutros u saobraćajnoj nesreći u tom gradu poginule Dragana P. (19) i Marijana V. (23), dok su povređene još tri devojke koje su zajedno sa njima bile u automobilu marke "audi 80". Na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama.

Poginule i povređene devojke bile su u jednom automobilu. Nesreća se desila rano jutros oko 3.20 kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca, vozilom "fiat marea", kojim se kretao desnom saobraćajnom trakom naglo skrenuo u levu stranu i udario u automobil Marijane V. koji se kretao u istom smeru. Nakon kontakta "audi 80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, a zatim naleteo na stub ulične rasvete, navela je policija.

Dragana P. je poginula na mestu udesa, dok je Marijana V. nakon pola sata podlegla povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu. Ivici K. je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji u Kragujevcu.

Jedna devojka životno ugrožena

Direktor Urgentnog centra u Kragujevcu Dragče Radovanović izjavio je da je od tri povređene devojke jedna životno ugrožena. Prema njegovim rečima, ona ima povrede obe noge i karlice i rano jutros je operisana.

"Druge dve pacijentkinje, takođe zbrinute u Urgentnom centru, od kojih jedna ima tešku povredu grudnog koša, u stabilnom su stanju", rekao je Radovanović.

Kako se saznaje, devojke su se vraćale sa proslave rođendana jedne od njih. Kako Kurir nezvanično saznaje, poginula je slavljenica, a druga devojka koja je izgubila život njena je sestra od tetke.

  • Novosadjanin

    14.09.2013 11:39
    Saucesce porodicama poginulih, nekim je laka crna zemlja..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.