Otvorena treća nacionalistička teretana u Beogradu

Pripadnici ekstremističkog pokreta "SNP 1389" otvorili su juče još jednu teretanu na Voždovcu u Beogradu.
Pripadnici ekstremističkog pokreta "SNP 1389" otvorili su juče još jednu teretanu na Voždovcu u Beogradu.

Teretana je otvorena u Kumodraškoj ulici kod broja 111. I ovaj put je na ulazu postavljena tabla sa natpisom "Telo sledi duh. Sport, zdravlje, nacionalizam".

Podsetimo, krajem oktobra je u beogradskom parku na Konjarniku osvanula teretana na otvorenom u kojoj se promovišu "sport, zdravlje i - nacionalizam", što je izazvalo veliku polemiku u domaćim medijima i na društvenim mrežama.

Prvo su na to odreagovali nepoznati građani koji su napisali dan kasnije na tabli "niste dobrodošli", a potom je saopšteno da je park postavljen bez dozvole Zelenila.

U SNP "1389" koji je postavio teretanu kažu da je to njihova donacija i da im nisu trebale dozvole od opštine.

Nepoznate osobe su počekom novembra na tabli koju je postavio SNP "1389" ostavili svoje simbole - zastavu duginih boja, srca i poruku "LGBT frendli".

  • Osoba M

    13.11.2013 12:28
    @Anonimus - Лука Лабан
    Ajd sad, da li je neko vandal (to je ovde najprecizniji pojam) ako unisti ruglo? Vandalizam po definiciji predstavlja nemilosrdno unistavanje ili kvarenje necega lepog ili dostojnog postovanja. Ova tabla ne potpada ni pod jednu od te dve kategorije.
  • 13.11.2013 10:05
    Лука Лабан
    Непознате особе су кад исписују графите на оваквим местима а вандали,хулигани,навијачи... на "грађанским" местима!!! Одлучите се већ једном,или су сви уништавачи или "уметници"!!!
  • Latinica

    13.11.2013 01:02
    Sport,zdravlje,nacionalizam?! Bog te gde ja živim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija