Lovac upucao lovca u nezakonitom lovu

Šezdesettrogodišnji meštanin Petrovaradina S. P. teško je ranjen u koviljskom ataru kada ga je tokom nezakonitog lova metkom iz lovačke puške pogodio L. V. (1957).
Šezdesettrogodišnji meštanin Petrovaradina S. P. teško je ranjen u koviljskom ataru kada ga je tokom nezakonitog lova metkom iz lovačke puške pogodio L. V. (1957).

Povređeni čovek je smešten u Klinički centar Vojvodine, sa teškim telesnim povredama, opasnim po život.

Protiv L. V. će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio teško delo protiv opšte sigurnosti, u vezi sa krivičnim delom izazivanja opšte opasnosti.

Tokom uviđaja, policija je utvrdila da su ova krivična dela izvršena tokom nezakonitog lova. Protiv 62 lovca će biti podnete krivične prijave koje ih terete za ovo krivično delo, a policija je, uz potvrdu, oduzela oružje od svih osumnjičenih.

  • Zdravko

    06.03.2014 21:23
    ..
    Treba i vama da zaigra mecka u vasem lovackom drustvu kad neko iznad vas ko s vama rukovodi nesto zabrlja i ne daj boze desi se ovakav ishod pa bih vas onda pitao ko je kriv....sramota ste ko ste vi uopste da osudjujete bilo koga alo bre,imaju ljudi za to jedini posao vam je da kuckate i osudjujete ljude a nemate prava na to.. stvarno nemam komentara.Inace covek nas kolega lovac je od juce bolje probudio se iz kome,otvorio je oci i pomera ruke i svestan je koliko toliko i daj boze da se oporavi i da izadje iz ovog stanja u kom se nalazi.
  • Roy

    06.03.2014 12:27
    Ili ja nisam normalan ili nesto ne valja. Covek lezi u komi,pitanje je kako ce proci a Vi pisete nebuloze.U lovu koji je 100 % NE LE GA LAN,tesko je ranjen covek,kome zivot visi o koncu.Ovde citam zelje i pozdrave,podrsku ucesnicima lova ...nemam reci .
  • Lj....................

    06.03.2014 08:09
    Jao svi vi dolazite na ta druzenja,i svi vi zderete...Lovci moji....Ako vec policija solazi da proverava za puske odnosno za dozvole za oruzije kad treba da se dobiju,onda treba da proveravaju i da li osoba pije...A ja mislim da ako su protiv svih lovaca podnesene krivicne prijave,onda treba i protiv tog coveka,jer i i on je ucestvovao u tome..Tako da ostavite te lose komentare sa strane,jer i vama ako ste lovac je to moglo da se desi...A sva lovacka drustva su puna zavisti,i ljubomorni su jedni na druge...Ne treba ukidati lov,treba im vratiti oruzja,ali da se poveca kontrola u svim lovistima....jer sad se to desilo u Kovilju,sutra ce u nekom drugom mestu!!!!!!!!!!Pozzz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija