Uhapšen zbog prodaje mesa uginulih životinja

Smederevska policija je uhapsila N. J. (35) vlasnika ugostiteljske radnje "NN - Cile" iz Velike Plane, zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, saopšteno je danas.

Smederevska policija je uhapsila N. J. (35) vlasnika ugostiteljske radnje "NN - Cile" iz Velike Plane, zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, saopšteno je danas.

Prema dosadašnjim saznanjima policije, on je otkupljivao uginule domaće životinje - krave i konje. Meso uginulih životinja je, znajući da nije za dalju upotrebu i ishranu ljudi, obrađivao u pomoćnim prostorijama svoje kuće, koje nisu registrovane za tu svrhu i nemaju odobrenje nadležnih organa za obradu mesa za ljudsku ishranu.

Tako obrađeno meso mešao je sa hemijskim supstancama, koje je dodavao da bi meso, po boji, izgledalo kao sveže, a zatim ga prodavao u svojoj radnji koja se nalazi preko puta osnovne škole u Velikoj Plani. Prilikom pretresa pomoćnih prostorija maloprodajnog objekta pronađeno je meso uginulih životinja u količini od oko jedne tone, koje je predato Veterinarskoj inspekciji na uništenje.

Krivična prijava je podneta protiv još četiri osobe iz okoline Velike Plane i Smederevske Palanke, koje su osumnjičene da su N. J. prodavale uginule životinje ili pomagale u transportu i obradi mesa, navedeno je u saopštenju.

  • abesinac

    07.03.2014 21:56
    bandar
    Idite u selo Mosorin na mrciniste gde se odlazu uginule zivotinje pa ce te videti kako dezuraju sa kamioncicima i cekaju da se dograbe uginulih zivotinja a neki imaju dogovor sa odgajivacima sve to Novosadjani pojedu nazalos.
  • idibegaj

    07.03.2014 18:30
    @meso
    "nista bez .atijevica,
    konkurenciju ne trpimo".
  • Mate

    07.03.2014 18:16
    Mate
    AAALOO gospodo pa imamo u Novom Sadu jednog takvog koji to godinama radi prodaje trulez sa zapada i kupuje zemlju i kuce po Novom Sadu samo na Futoskoj ulici ima 4 vile i jedan plac covek stvarno nezna za sramotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija