Glumac Svetozar Cvetković tvrdi da ga je udario trolejbus

Glumac Svetozar Cvetković objavio je na svom Tviter profilu da je njegov automobil udario trolejbus koji se posle toga nije zaustavio.
Glumac Svetozar Cvetković objavio je na svom Tviter profilu da je njegov automobil udario trolejbus koji se posle toga nije zaustavio.

U GSP rekli su za "Blic" da su pregledali sve trolejbuse i da ni na jednom nema tragova udesa.

Oko pola četiri Cetković je na Tviteru napisao: "Udario me trolejbus, i zbrisao, Linija 21, na troli ima samo broj 2021.... I šta sad. Hajmo akcija ima neko da javi nekome, da mi pomogne".

Cvetković je napisao i da su mu stradala vrata na kolima.

"Blic" navodi da u GSP tvrde da vozilo garažnog broja 2021 nije saobraćalo na liniji 21, već na trasi 41 i to u vreme špica od 7 ujutru do 9.30 i od 13 do 15 sati. Dispečer je rekao da je taj trolejbus proveren i da na njemu nema tragova udesa.

Cvetković je nakon toga napisao i da će čitav slučaj prijaviti policiji.

  • Čevara

    07.05.2014 14:51
    Što ga hejtujete???
    Šovek stvarno izgleda kao da ga je udario trolejbus.
  • 06.05.2014 19:24
    Nije mi ga zao
    Porazgovarao na kratko sa njime pre ~15g. Bio strasno arogantan.
  • Bole

    06.05.2014 17:21
    cccccc
    Cvele, sta je sa tobom.Da li i tebi od opijata izumiru celije?Sto nisi odmah zvao policiju.Bitno da si ostavio poruku na nekoj od asocijalnih drustvenih mreza, ne bi li se tvoji "Fanovi" dali u potragu za trolejbusom.Kako vi javne licnosti volite da se eksponirate i lecite svoje komplekse.Ako se nekom nesto desi odmah se to postavlja na twiter.Umetnik?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija