Krao kablove i prekinuo saobraćaj na pruzi Novi Sad-Beograd

B.P. (26) iz Nove Pazove uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ukrade signalne i naponske kablove sa pruge Beograd-Novi Sad, zbog čega je železnički saobraćaj između tih gradova bio privremeno prekinut.
B.P. (26) iz Nove Pazove uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ukrade signalne i naponske kablove sa pruge Beograd-Novi Sad, zbog čega je železnički saobraćaj između tih gradova bio privremeno prekinut.

"Policijska patrola je zatekla B.P. dok je na železničkoj pruzi između Stare i Nove Pazove sekao signalni kabel, zbog čega je došlo do privremenog prekida železničkog saobraćaja između Beograda i Novog Sada. Kod njega je pronađena sekira i naponski kabel sa crpne stanice za koji se sumnja da ga je osumnjičeni prethodno isekao", piše u saopštenju policije iz Sremske Mitrovice.

Dodaje se da je materijalna šteta naneta javnim preduzećima "Železnica" i "Vodovod" mnogo veća od eventualne protivpravne imovinske koristi.

Osumnjičeni je nakon zadržavanja do 48 časova saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, a određen mu je pritvor do 30 dana.

  • 09.06.2014 16:25
    preki sud za ove preduzetnike
  • 09.06.2014 14:53
    Ovo ubuduće treba karakterisati kao akt terorizma, jer koje su moguće posledice da su vozovi krenuli bez signalizacije?
    Svuda na zapadu su ljudi koji nešto tako urade teroristi i sudi im se po posebnom zakonu, bez obzira na naciju i religiju, čak i strancima, i to bez izručenja!

    Znači kad napadneš državu i potencijalno ugroziš živote, onda za tebe ne važe redovni zakoni!
    Ovo kažem pre nego se jave razna udruženja "ugroženih" manjina i krenu da pala*ude!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.