Vraniću produžen pritvor, istraga u toku

Više javno tužilaštvo još sprovodi istragu protiv Despota Vranića (21), jedinog preživelog iz udesa kod Merkatora 8. jula ove godine.
Više javno tužilaštvo još sprovodi istragu protiv Despota Vranića (21), jedinog preživelog iz udesa kod Merkatora 8. jula ove godine.

On se i dalje nalazi u pritvoru koji mu je nedavno produžen.

Vranić je neposredno nakon nesreće pušten kući, ali je posle 24 sata priveden i zadržan uz krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U VJT za 021.rs nisu naveli kada se može očekivati kraj istrage, kao i koje se radnje trenutno preduzimaju. S druge strane, u tužilaštvu za 021.rs navode da od strane osmunjičenog nije data ponuda za zaključenje sporazuma o priznanju krivičnog dela.

Podsetimo, Vranić je vozeći "audi" brže od dozvoljenog Bulevarom oslobođenja iz pravca Mosta slobode na raksrsnici kod Merkatora udario u "polo" u kojem su bili dvadesetogodišnje Milica Ležimirac i Vladica Matović, kao i njihov vršnjak, Aleksandar Marić. U stravičnom sudaru troje mladih je preminulo na licu mesta.

  • Sima

    19.08.2014 12:17
    za drugare ovog ubice
    Cak i da je bilo zeleno isto bi se desilo, takodje, pre ili kasnije ovaj bi usmrtio nekog jer malac kompenzuje nesto sto mu nedostaje.

    @Goran Nije on vozio 160 km/h, vec se tom brzinom zaustavio u drugom automobilu (kocio je pre udarca).
  • RIKICA

    19.08.2014 08:19
    Sramota
    Dokle smo dosli,da opravdavamo despota(namerno malim slovom).Ajde da ga proglasimo za zrtvu,ovih ionako nema,Uzmite u obzir da mu nije prvo delo,vec je radio takve stvari,Isao je da vidi sta mu je sa drugom(koji je diler) u bolnici.Bilo je pitanje vremena kada ce nekog ubiti,da je vozio 50-60 km/h sada bi imali 4 lakse povredjenih a ne troje u zemlji
  • Igor

    19.08.2014 07:23
    Slika ovog Ober Morona govori sama za sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.