Uhapšen republički inspektor zbog prevara

Uhapšen je republički saobraćajni inspektor iz Kraljeva pod sumnjom da je prevario ljude nudeći im za novac poslove u Nemačkoj, za koje se ispostavilo da su lažni.
Uhapšen je republički saobraćajni inspektor iz Kraljeva pod sumnjom da je prevario ljude nudeći im za novac poslove u Nemačkoj, za koje se ispostavilo da su lažni.

Kraljevačka policija uhapsila je i po nalogu osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržala do 48 sati S.Š. (62) republičkog saobraćajnog inspektora iz Kraljeva, zbog sumnje da je izvršio 10 krivičnih dela prevare.

Sumnja se da je S.Š. od 2012. godine stupio u kontakt sa 10 građana iz Kraljeva koje je doveo u zabludu, nudeći im posao uz povoljne radne uslove i platu u iznosu od oko 2.500 evra u Nemačkoj gde, kako je navodio, ima svog drugara koji ima potrebu za radnom snagom jer poseduje građevinsku firmu.

Verujući u priču osumnjičenog, oštećeni građani su S.Š, na ime izrade radne dozvole, davali zahtevanih 500 evra i fotokopije svojih pasoša i diploma o završenoj školi.

Oštećeni građani su odlazili u Nemačku, ali su se ubrzo vraćali s obzirom na to da im nisu bili obezbeđeni radni papiri, kao ni adekvatni uslovi za stanovanje i plata.

Policija će osumnjičenog privesti osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

  • 28.08.2014 17:51
    Jadna državo
    10x500 evra i na sva zvona!!! Tajkuni i političari nas kradu za milione evra a kad i uhvate nekog tajno ga procesuiraju. Nezna se ko je jadniji, da li ovi što prenose uopšte takve stvari, ili oni koji se hvale ovakvim "uspehom"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.